Andlig resa till Peru
Paqo ñan
”Helarens väg”
1 – 21 Oktober 2019 

Andernas heliga berg, Titicacasjön och Nation Q´ero Healing och utveckling av medvetandet 
Följ med på en magisk resa genom Andernas heliga berg, från Titicacasjön, födelseplatsen för det första inkaparet, till Nation Q’ero, den sista ”ayllu inka”! 
De heliga bergen, ”apus”, kallar dig att förena dig med din egen andlighet och de heliga bergslagunerna, ”mama qochas”, kallar dig för att du ska lämna det förflutna och gamla programmeringar bakom dig. Magiska portaler upplevs kunna öppna nya dimensioner i ditt inre universum och återansluta dig till en oändlig kraft av skapande energi. Q’erofolkets shamaner, ”paqos”, har bevarat de gamla kosmoandinska spirituella visdomarna genom århundrandena tills deras tid att åter sprida denna kunskap i världen har kommit – den tiden är nu! 
Med glädje bjuds du in till en andlig resa, ”Paqo Ñan” helarens väg, med initiering i ”pampamisayoq” i de heliga inkas tempel: Andernas Heliga Berg. I området kring inkarikets huvudstad Cuzco besöker vi, utöver staden: ”De Heliga Inkas Dal”, Machu Picchu och kondorkolonin i Chonta, samt de heliga bergen Humantay, Salkantay och Ausangate. Vi kommer att besöka Titicacasjön, de första inkas (solens barn) födelseplats, öarna ”Isla del Sol” (”Solens ö”) och ”Isla de la Luna” (”Månens ö”) och den magiska portalen Aramu Muru. Vi avslutas sedan i Nation Q’ero, det mytomspunna q’erofolkets hemvist. 
Paqo Ñan ”helarens väg”, är en andlig resa och upplevelsebaserad utbildning i energimedicin. Där i varje steg i de valda resvägarna och altare, deltar du i en helig lära med ritualer för att ta emot den ”Hatun Karpay”, Den stora initiering, med hjälp av autentiska Q’ero paqos (Q’eroshamaner). 
Vad är ”Hatun Karpay” och initiering till ”pampamasayoq”? 
”Hatun Karpay” betyder Den stora initieringen (”Hatun” = stora, ”Karpay” = initiering) och utgörs av ett antal andinska riter som hjälper dig att passera från en nivå till en annan nivå av medvetenhet, för att komma i kontakt med sig själv och Moder Jord (”Pachamama”). Man kan säga att ”karpay” är resultatet av alliansen mellan dig och Moder Jord och universum, så att man blir jordens väktare, ”Pampamesayoq”. 
Detta är en resa för dig längs din egen ”Qapaq ñan” (Helarens väg). Shamanerna kommer hjälpa dig att öppna dimensioner och världar där du kan upptäcka orsaker till egen obalans och läka dig själv. Vi tar dig till heliga energetiska inkatempel där vi arbetar med våra energikroppar. 

 Resa börjar i Cusco- Peru.

För mera information maila till: maritza11_@msn.com